high-end domotica

Bij Domotiqa creëren we high-end domoticaconcepten met veel aandacht voor controle, veiligheid, comfort en efficiëntie. De toepassingen van het domotica design lopen uiteen. Zo maken we woningen met onze domotica concepten onder meer sensibel door:

  • Schakelmateriaal op de wand: een mooie touchscreen met een door ons bedachte lay-out, strak en modern of met een knipoog naar de jaren 20/30 van de vorige eeuw. Van edelstaal en daarom antibacterieel, of van glas. Echt alles is mogelijk. Altijd goed gekozen en goed gepositioneerd.
  • Verlichting: designlicht / lichtbeleving van AMMANU, gelieerde partner van Domotiqa. Het gaat vaak om dynamische en biodynamische lichtoplossingen, om niet alleen licht-schaduwcontrasten te realiseren, maar ook kleur toe te voegen om zo het plaatje helemaal af te maken. Alleen met onze lichtoplossingen kan je binnen echt daglicht creëren.
  • Design en integratie van televisie, audio en video.
  • Design en integratie van een bijna onzichtbare inbraak- en brandbeveiligingsinstallatie, inclusief camerasystemen.
  •  Duurzame integratie van zonnepanelen en onze eigen premium design laadpalen via onze partner FILLIE®.

TROTS OP ONZE PARTNERS

OVER DOMOTIQA – OSS

Bij Domotiqa werken we als domotica designers volgens het motto Wij zijn dynovatief. Het zijn dynamische en innovatieve oplossingen waarmee we het woon- en leefcomfort van onze klanten optimaliseren. Samen met onze partners staan we garant voor duurzame vijfsterrenoplossingen.
DOMOTICA DESIGNPROJECTEN

Laat je inspireren door onze high-end domotica projecten van ontwerp tot bouw.

NATUURLIJKE LICHTBELEVING

Kies voor verlichting van de toekomst, smart, dynamisch en sfeervol als natuurlijklicht.

DUURZAME DOMOTICA OPLOSSINGEN

Ontdek intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle domotica.