Domotiqa installatie

AUDIO EN VIDEO ALS ONDERDEEL VAN EEN DOMOTICASYSTEEM

Een slimme woning die aanvoelt wat je op welk moment van de dag wilt horen en zien. Dat is waar we bij Domotiqa met ons domotica design naar streven. Smart audio en video zijn daarom een belangrijk onderdeel van onze domoticasystemen. Voor het perfecte beeld en geluid kijken we eerst altijd waar we in de woning de audio en video gaan installeren. Daarvoor gaan we altijd in gesprek met de bewoners en de interieurarchitect. Vaak zijn er al ideeën over waar de thuisbioscoop, televisie, keuken en andere elementen binnen de villa moeten komen. Het is aan ons om de installatie van de premium audio en video daarop aan te passen.

Bij Domotiqa gaat het er niet om dat de audiovisuele domotica zichtbaar is, ondanks dat we voor ons domotica design werken met designproducten. Bij audio werken we veel liever met inbouwspeakers. Die verwerken we onzichtbaar in een ruimte, in het plafond of in de wand bijvoorbeeld. De kracht van onze high-end audio zit hem namelijk in de kwaliteit van het geluid dat het  produceert. In het gevoel dat en de emotie die kristalhelder goed geluid overbrengt op de luisteraar.

Binnen een domoticasysteem zijn audio en video op verschillende manier te  integreren. Denk aan de intensiteit van geluid dat video ondersteunt. Tijdens het  kijken van een film in een thuisbioscoop moet die intensiteit anders zijn  tijdens het  journaal op  televisie. Ook is er veel vooraf in te stellen in scènes, in combinatie met andere elementen zoals de verlichting. Tijdens het bereiden van een diner in de keuken waarderen we vaak andere muziek, dan tijdens het diner zelf. Datzelfde geldt voor  achtergrondmuziek als we thuis aan het werk zijn, en een ontspannen moment dat we daarna doorbrengen in bad.

Domotica installatie

OVER DOMOTIQA – OSS

Bij Domotiqa werken we als domotica designers volgens het motto Wij zijn dynovatief. Het zijn dynamische en innovatieve oplossingen waarmee we het woon- en leefcomfort van onze klanten optimaliseren. Samen met onze partners staan we garant voor duurzame vijfsterrenoplossingen.
DOMOTICA DESIGNPROJECTEN

Laat je inspireren door onze high-end domotica projecten van ontwerp tot bouw.

NATUURLIJKE LICHTBELEVING

Kies voor verlichting van de toekomst, smart, dynamisch en sfeervol als natuurlijklicht.

DUURZAME DOMOTICA OPLOSSINGEN

Ontdek intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle domotica.

TROTS OP ONZE PARTNERS

Neem contact met ons op
Laat hieronder je gegevens achter
en wij nemen binnenkort contact met je op.