koperwiek-bmovie-1
koperwiek verlichting
koperwiek verlichting
koperwiek verlichting
koperwiek verlichting

AMMANU, FILLIE EN GEURTS VAN KESSEL

Onze gelieerde partner AMMANU is producent van duurzame en kwalitatief
hoogwaardige ledverlichting. Daarmee voorzien ze iedere omgeving van optimale dynamische verlichting. De energiezuinige ledverlichting gaat lang mee en is zo goed als onderhoudsvrij. De dynamische verlichting flikkert niet en is afgestemd op het bioritme van de mens. Combineer dat met de mogelijkheid om contrast en echt daglicht te creëren, dan ontstaat verlichting die het leven van mensen sterk verbetert.

Met onze partner FILLIE® werken we samen als de wens bestaat om een laadpaal bij woningen te plaatsen en die aan te sluiten op het domoticasysteem. Hun  premium design laadpaal won in 2016 de zeer prestigieuze Red Dot Design Award. De snelle laadpaal van FILLIE® is puur Nederlands vakmanschap en met veel oog voor detail met de hand vervaardigd. Voor de productie van de laadpalen gebruiken ze alleen maar duurzame materialen, zoals je van een product dat bijdraagt aan een beter milieu mag verwachten.

Onze partner Geurts van Kessel elektrotechniek uit Oss installeert de alarminstallaties en brandbeveiligingssystemen die deel uitmaken van onze domoticasystemen. Ze hebben de kennis, ervaring en benodigde certificaten in huis om de kwaliteit die we willen bieden te waarborgen. Ze zijn een betrouwbare partner die in luxe woningen, kantoren, scholen en andere openbare gebouwen voor ons aan de slag gaat.

TROTS OP ONZE PARTNERS

OVER DOMOTIQA – OSS

Bij Domotiqa werken we als domotica designers volgens het motto Wij zijn dynovatief. Het zijn dynamische en innovatieve oplossingen waarmee we het woon- en leefcomfort van onze klanten optimaliseren. Samen met onze partners staan we garant voor duurzame vijfsterrenoplossingen.
DOMOTICA DESIGNPROJECTEN

Laat je inspireren door onze high-end domotica projecten van ontwerp tot bouw.

NATUURLIJKE LICHTBELEVING

Kies voor verlichting van de toekomst, smart, dynamisch en sfeervol als natuurlijklicht.

DUURZAME DOMOTICA OPLOSSINGEN

Ontdek intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle domotica.