dynamische-verlichting
dynamische verlichting domotiqa
dynamische verlichting domotiqa
dynamische verlichting domotiqa
dynamische verlichting domotiqa
dynamische verlichting domotiqa

LICHTARCHITECTUUR VAN AMMANU

Voor de verlichting binnen ons domotica design werken we bij Domotiqa samen met onze gelieerde partner AMMANU. Zij produceren duurzame en kwalitatief hoogwaardige ledverlichting om iedere omgeving te voorzien van optimale dynamische verlichting. AMMANU brengt ons een dynamische en biodynamische lichtoplossing waarmee het mogelijk is om in en rondom een woning mooie contrasten te creëren.Voor de verlichting binnen ons domotica design werken we bij Domotiqa samen met onze gelieerde partner AMMANU. Zij produceren duurzame en kwalitatief hoogwaardige ledverlichting om iedere omgeving te voorzien van optimale dynamische verlichting. AMMANU brengt ons een dynamische en biodynamische lichtoplossing waarmee het mogelijk is om in en rondom een woning mooie contrasten te creëren.

In de lichtarchitectuur zijn drie dingen cruciaal: licht, schaduw en kleur. Door AMMANU is het voor ons mogelijk om daar contrast aan toe te voegen. Contrast is bij verlichting erg belangrijk. Zonder dat heb je alleen licht, donker en kleur, terwijl het contrast is waarmee je uitersten en daarmee stijlvolle situaties creëert. Dat maakt het plaatje helemaal af.

Daarnaast is het met de ledverlichting van AMMANU mogelijk om binnenshuis echt daglicht na te bootsen. Dat komt omdat de ledverlichting net als daglicht sereen is (het flikkert niet), nooit

hetzelfde is (het is dynamisch) en omdat alle kleuren erin zitten (het spectrum is 100%). Normaal kunstlicht kent maar een paar kleuren, terwijl de ledverlichting van AMMANU meer dan 85% van de lichtkleuren bevat die ook in het daglicht buiten zitten. Dat biedt ongekende mogelijkheden. De eerste keer dat je een ruimte met ons daglicht binnenstapt, is het bijna onwerkelijk. Even weet je wellicht niet waar je bent, zo mooi en tegelijkertijd verwarrend is het.

Daglichtverlichting binnen biedt ook belangrijke gezondheids-voordelen. Mensen die gevoelig zijn voor de donkere dagen, hebben er veel baat bij als het binnen ‘langer licht is’. Zeker bij een lichtplan voor een villa in de bossen, is dat altijd iets waar we rekening mee houden.

Het licht, de schaduw, de vele kleuren en het contrast zorgen ervoor dat we met de ledverlichting van AMMANU bijzondere lichtscènes kunnen maken. Op plekken waar sfeer in huis nodig is, creëer je verlichting zoals de ondergaande zon. Op de warmste en meest knusse plekken zie je zo het mooiste licht ontstaan. Dat kan ook rondom de woning. Denk aan koude winters met sneeuw en het witte licht dat dan ontstaat. Ook dat bootsen we met AMMANU ledverlichting moeiteloos na. Zo ontstaat de mogelijkheid voor een eindeloos aantal concepten en contrasten, waarbij het bijna lijkt alsof je elke dag in een ander huis woont. Je creëert dagelijks een sfeer die op dat moment bij jou en de situatie past.

dynamische verlichting spierings oss

OVER DOMOTIQA – OSS

Bij Domotiqa werken we als domotica designers volgens het motto Wij zijn dynovatief. Het zijn dynamische en innovatieve oplossingen waarmee we het woon- en leefcomfort van onze klanten optimaliseren. Samen met onze partners staan we garant voor duurzame vijfsterrenoplossingen.
DOMOTICA DESIGNPROJECTEN

Laat je inspireren door onze high-end domotica projecten van ontwerp tot bouw.

NATUURLIJKE LICHTBELEVING

Kies voor verlichting van de toekomst, smart, dynamisch en sfeervol als natuurlijklicht.

DUURZAME DOMOTICA OPLOSSINGEN

Ontdek intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle domotica.

TROTS OP ONZE PARTNERS

Neem contact met ons op
Laat hieronder je gegevens achter
en wij nemen binnenkort contact met je op.