EEN ZESDE ZINTUIG

DOMOTIQA: JOUW DOMOTICA DESIGNER

Bij Domotiqa geloven we in een toekomst waarin automatisering het wooncomfort verder vergroot. We zijn ervan overtuigd dat domotica in de toekomst een onzichtbare ondersteuning is voor ieders zintuigen. Een zesde zintuig waardoor een woning, kantoor of onderwijsinstelling precies weet wat er nodig is om het gevoel van luxe, comfort en veiligheid te versterken.

Als high-end domotica designer ontwerpen en installeren we op een intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle manier een elektronische installatie. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Daardoor weten we wat er allemaal nodig is om waardevolle vijfsterrendomotica-oplossingen te ontwikkelen. We zijn een veelgevraagd klankbord en inspirator voor ontwikkelaars, binnenhuisarchitecten, particulieren en  bouwbedrijven. En we gaan met veel plezier ook als jouw domotica designer aan de  slag.

https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/12/onze-kwaliteit-verlichting-tuinhuis.jpg

Domotica om nóg meer te genieten van het leven

Bij Domotiqa is het onze missie om door zinvolle domotica toe te passen mensen nóg meer te laten genieten van het leven. Onze slogan Wij zijn dynovatief past daar goed bij. We ontwerpen de meest dynamische en innovatieve domotica voor luxe woningen, bedrijven, onderwijsinstellingen en buurthuizen.

Denk daarbij aan luxe schakelmateriaal op de wand met een mooie touchscreen, met een door ons bedachte lay-out. Verwarming die een graadje lager gaat bij vertrek en ervoor zorgt dat de woning bij thuiskomst de gewenste temperatuur heeft. Verlichting die automatisch aan- en uitgaat, bij aankomst of vertrek in een woning. En beveiliging die voor bewoners een veilige leefomgeving creëert en waardevolle spullen veilig houdt.

Bij Domotiqa garanderen we dat de domoticasystemen die we ontwerpen en installeren kwalitatief aan de hoogste eisen voldoen. We durven daarom best te zeggen dat we de meest toonaangevende en innovatieve, modieuze domotica designer van Nederland zijn.

In ons assortiment presenteren we met trots ook een reeks eigen producten, zoals van onze partners FILLIE® en AMMANU. FILLIE® is dé premium design-laadpaal voor thuis die discreet communiceert met de elektrische auto en daardoor precies weet hoeveel stroom er nodig is. AMMANU is duurzaam designlicht van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarmee het mogelijk is om binnen echt daglicht te creëren.

Daarnaast beschikken we over een premium elektrotechnisch installatiebureau met gedreven, landelijk erkende domoticaspecialisten die de opleiding tot European Light Expert hebben afgerond.

De domoticasystemen die we ontwerpen zijn te bekijken in onze inspirerende domotica showroom. Hier creëren we een verleidelijke omgeving die ontwikkelaars, architecten, interieurdesigners, particulieren en bouwbedrijven inspireert, nieuwsgierig maakt en activeert om hun persoonlijke stijl te ontdekken en hun behoeften vervult.

https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/12/domotica-hoge-kwaliteit-tuinhuis.jpg
https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/12/interieur-huis-domotica.jpg

De uitgangspositie voor elk domotica design

Bij het ontwerpen van domotica design voor een woning, bedrijf, onderwijsinstelling of buurthuis, staan de specifieke wensen en behoeften van de klant altijd centraal. Daarbij is de uitgangspositie altijd het creëren van sfeer en bijdragen aan de emotie. Bij Domotiqa geloven we dat een thuis ‘onderdeel is van het gezin’. Een woning is een verlengstuk van de zintuigen:

● Jouw thuis hoort wat jij wil horen.
● Jouw thuis ziet wat jij wil zien.
● Jouw thuis ruikt of jij je veilig voelt.
● Jouw thuis proeft waar jij behoefte aan hebt.
● Jouw thuis voelt of jij je comfortabel voelt.

Hierbij maakt het niet uit hoe het domoticasysteem werkt, als het maar doet wat je voelt. Om zo’n domoticasysteem te kunnen ontwerpen, is het nodig om een inspirerend, uitdagend en dynamisch beeld van de toekomst te hebben. Bij Domotiqa staan we daarom midden in de belevingswereld van de moderne villabezitter. We kennen het verlangen naar een gevoel van vrijheid, veiligheid, comfort en luxe binnen de eigen leefomgeving. En weten welke exclusieve domoticasystemen luxe woningen, maar ook kantoren, scholen en andere openbare gebouwen nodig hebben om maximaal toekomstbestendig te zijn.

Ben je benieuwd hoe domotica design in jouw leven of dat van je klanten een verschil kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier in te vullen. We staan je graag te woord.

https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/11/woning-domotica-oss.jpg