Villabeveiliging als onderdeel van een domoticasysteem

Als het om domoticasystemen gaat, dan gaan we bij Domotiqa altijd een stapje verder dan de meeste andere installateurs. Onze slogan is niet voor niets: Wij zijn dynovatief. Het draait bij ons domotica design om dynamisch en innovatief zijn, en daarmee klaar voor de toekomst. Daarom nemen we in onze domoticasystemen een bijna onzichtbare inbraak- en brandbeveiligingsinstallatie op, inclusief closed-circuit camerasystemen. Dat doen we natuurlijk geheel volgens de wensen van onze klanten, want die staan bij ons altijd voorop.

Bij villabeveiliging binnen een domoticasysteem is er veel meer mogelijk dan binnen een regulier beveiligingssysteem. Zo is de deur bijvoorbeeld met een vingerafdruk te openen, waarna de inbraakbeveiliging vanzelf uitschakelt omdat deze weet dat de bewoner weer thuis is. De  alarminstallatie is draadloos en communiceert met andere elementen binnen het domoticasysteem.

Gaat het alarm uit bij het openen van de deur? Dan gaat bijvoorbeeld direct het licht in de gang branden om bewoners te verwelkomen. Bij brandbeveiliging speelt de verlichting ook een  belangrijke rol. Die gaat bij rookontwikkeling  automatisch aan, zodat bewoners zichzelf snel en makkelijk in veiligheid kunnen brengen.

Bij vertrek uit de woning en het op slot doen van de deur, gaat het beveiligingssysteem vanzelf weer aan. Op dat moment communiceert het met de  verwarmingsinstallatie. Die gaat automatisch één of meerdere graden omlaag als de alarminstallatie inschakelt. Daarnaast is het een fijne gedachte als bij het inschakelen van het alarmsysteem de verlichting overdag uitgaat.

En dat het ‘s avonds aangaat in een simulatiescène die het doet lijken alsof de bewoners thuis zijn. Smart security noemen we dat: een beveiligingssysteem dat meedenkt over wat er op dat moment nodig is.

Domotiqa villa
Domotiqa beveiligen

OVER DOMOTIQA – OSS

Bij Domotiqa werken we als domotica designers volgens het motto Wij zijn dynovatief. Het zijn dynamische en innovatieve oplossingen waarmee we het woon- en leefcomfort van onze klanten optimaliseren. Samen met onze partners staan we garant voor duurzame vijfsterrenoplossingen.
DOMOTICA DESIGNPROJECTEN

Laat je inspireren door onze high-end domotica projecten van ontwerp tot bouw.

NATUURLIJKE LICHTBELEVING

Kies voor verlichting van de toekomst, smart, dynamisch en sfeervol als natuurlijklicht.

DUURZAME DOMOTICA OPLOSSINGEN

Ontdek intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle domotica.

TROTS OP ONZE PARTNERS

Neem contact met ons op
Laat hieronder je gegevens achter
en wij nemen binnenkort contact met je op.