https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/11/domotiqa-dat-verschil-maakt-1.jpg

WAT IS DOMOTICA DESIGN?

Domotica design is een begrip dat we al zo’n 20 jaar kennen. Domus is Latijns voor huis en tica komt van telematica, Latijns voor automatisering. Van domotica maakten wij domotiqa, met een Q in plaats van een C. Domotica met een IQ, omdat we geloven in de intelligentie van de domoticasystemen die we ontwerpen.

Door de huis automatisering door ons te laten ontwerpen, ontstaat een moderne woning die klaar is voor de toekomst. Door domotica te laten installeren, krijgen we een woning of gebouw dat van werkelijk alle gemakken is voorzien.

Het design zit hem ook in de noodzaak dat alle voorzieningen in huis met domotica moeten kunnen werken. Verlichting, beveiligingssystemen, zonnepanelen, audio en video. En al deze afzonderlijke domoticasystemen moeten dan ook weer met elkaar communiceren en samenwerken. Zodat de verwarming bijvoorbeeld automatisch een graadje lager gaat als het alarm inschakelt omdat er niemand thuis is. Of het alarm automatisch uitgaat bij het gebruik van een vingerafdruk om de deur te openen, waarna de verlichting passend bij het moment van de dag aangaat.

https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/12/koperwiek-interieur-dynamische-verlichting-f1d-e1676303495783.jpg

DOMESTIC AUTOMATISERING OF DOMOTICA OP KANTOOR

Domotica design kent vele toepassingen. Bij Domotiqa passen we het als domotica installateur veel toe in villa’s. Daarbij staat het gemak van de bewoners altijd centraal. Onze domoticasystemen zijn makkelijk in gebruik en voldoen aan de wensen, leefgewoontes en het budget van bewoners.

Bij ons domotica design zijn we erg vooruitstrevend en toekomstgericht. Onze slogan is niet voor niets: Wij zijn dynovatief. We zijn dynamisch en innovatief en volgen laatste trends op de voet. Dit alles nemen we mee als we domoticasystemen voor villa’s ontwerpen. Domotica in de slaapkamer, badkamer, woonkamer of keuken? Het kan allemaal.

Dat geldt ook voor domotica op kantoor, in scholen of dorpshuizen. Steeds meer bedrijven, onderwijsinstellingen of buurhuizen kiezen voor kantoorautomatisering of gebouwautomatisering. Verlichting die automatisch aan- en uitgaat als mensen een ruimte binnenkomen of verlaten. Verwarming en airconditioning die de temperatuur in werkruimtes aangenaam houden, maar ook uitschakelen als er niemand meer aanwezig is. Of die bijdragen aan een betere luchtkwaliteit in ruimtes.

En misschien wel het belangrijkste voor een openbaar- of kantoorgebouw: de beveiliging. Slimme domoticasystemen zorgen ervoor dat de waardevolle spullen op kantoor op elk moment van de dag veilig zijn.

https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/11/bedankpagina-achtergrondfoto-domotiqa-oss-e1676304024794.jpg
https://domotiqa.nl/wp-content/uploads/2022/12/xan-tuinhuis-verlichting-f1d.jpg

meer weten?

Ben je benieuwd hoe domotica design in jouw leven of dat van je klanten een verschil kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier in te vullen. We staan je graag te woord.

TROTS OP ONZE PARTNERS

Neem contact met ons op
Laat hieronder je gegevens achter
en wij nemen binnenkort contact met je op.

OVER DOMOTIQA – OSS

Bij Domotiqa werken we als domotica designers volgens het motto Wij zijn dynovatief. Het zijn dynamische en innovatieve oplossingen waarmee we het woon- en leefcomfort van onze klanten optimaliseren. Samen met onze partners staan we garant voor duurzame vijfsterrenoplossingen.
DOMOTICA DESIGNPROJECTEN

Laat je inspireren door onze high-end domotica projecten van ontwerp tot bouw.

NATUURLIJKE LICHTBELEVING

Kies voor verlichting van de toekomst, smart, dynamisch en sfeervol als natuurlijklicht.

DUURZAME DOMOTICA OPLOSSINGEN

Ontdek intelligente, levensloopbestendige, veilige en stijlvolle domotica.